retete delicioase
RETETA DE ECLERE
<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({
google_ad_client: "ca-pub-9364918321751941",
enable_page_level_ads: true
});
</script>
Pentru coji:
1 cana de ulei
1 cana de apa
1 praf de sare
1 praf de zahar
1 cana de faina
1 praf de copt
3 oua
Se pune pe fos apa cu uleiul ,sarea si zaharul si se lasa sa fiarba.Dupa ce a fiert se opreste aragazul si se adauga faina toata odata....se amesteca pana se obtine un amestec consistent,daca amestecul e moale mai adaugati faina.Se lasa la racit.
Dupa ce amestecul este rece se adauga praful de copt stins cu o lingurita de otet si ouale,unul cate unul ,amestecand .
Luam apoi o posul,il umplem cu aluat si punem in tava aluatul in forma de ecler....daca nu avem pos....puetem folosi o lingura si punem aluatul in tava asa cu am facut eu in imaginea de mai jos!
Se pun la cuptor pentru circa 40 de minute la 120-150 grade!
Pentru crema:puteti sa folositi orice fel de crema de vanilie din comert!!!Dupa ce ati umplut eclerele cu crema ,topiti o ciocolata amaruie si treceti fiecare ecler prin ea....!!!!
Abonați-vă la:
Postări (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu