retete delicioase

                         
                              RETETA DE ECLERE
                                                         


<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<script>
  (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({
    google_ad_client: "ca-pub-9364918321751941",
    enable_page_level_ads: true
  });
</script>
Pentru coji:


 1 cana de ulei
 1 cana de apa
1 praf de sare
1 praf de zahar
1 cana de faina
1 praf de copt
3 oua

    Se pune pe fos apa cu uleiul ,sarea si zaharul si se lasa sa fiarba.Dupa ce a fiert se opreste aragazul si se adauga faina toata odata....se amesteca pana se obtine un amestec consistent,daca amestecul e moale mai adaugati faina.Se lasa la racit.
    Dupa ce amestecul este rece se adauga praful de copt stins cu o lingurita de otet si ouale,unul cate unul ,amestecand .
   Luam apoi o posul,il umplem cu aluat si punem in tava aluatul in forma de ecler....daca nu avem pos....puetem folosi o lingura si punem aluatul in tava asa cu am facut eu in imaginea de mai jos!
      Se pun la cuptor pentru circa 40 de minute la 120-150 grade!

Pentru crema:puteti sa folositi orice fel de crema de vanilie din comert!!!Dupa ce ati umplut eclerele cu crema ,topiti o ciocolata amaruie si treceti fiecare ecler prin ea....!!!!











































































































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu